Cadouri cu pisici, Uncategorized

Tricouri haioase cu pisici

Buna,

iti plac tricourile cu pisici si mesaje haoiase? Si mie pentru ca spun ceva despre cel care le poarta si pentru ca aduce zambetul pe buzele tuturor celor care le vad. Tricourile haioase atrag atentia intr-un mod pozitiv si chiar si tu cel care il porti te simti mai bine si esti mai plin de energie si mai vesel. Problema cu tricourile haioase este ca pot provoca dependenta si astfel intregul dulap cu haine ar putea sa se umple rapid de acestea. 😊 Ho harm in that, isn’t it?

Tricourile haioase pot fi cu usurinta si un cadou indragit si de impact. Cu-i sa nu ii placa un tricou cu un mesaj haios, nu-i asa? Mie imi plac mult si pisicile si de aceea tricourile cu pisici haioase sunt preferatele mele. Iata cateva dintre recomandarile mele:

 

Tricou dama ADICATS

Afla mai multe pe: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-dama-adicats/

Tricou dama I’M THE STAR – EDITIE SPECIALA DE CRACIUN

Afla mai multe pe: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-dama-im-star-editie-speciala-de-craciun/

Tricou dama OMG!I’M BATMAN!

Afla mai multe pe: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-dama-omgim-batman/

Tricou dama PISICA NEAGRA

Afla mai multe pe: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-dama-pisica-neagra/

Tricou dama WORLD DOMINATION FOR CATS

Afla mai multe pe: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-dama-world-domination-cats/

Tricourile cu pisici sunt cele mai simpatice si cele mai dorite. Acestea pot fi purtate la tinute lejere si sport. Mie imi place cel mai mult sa port tricourile cu pisici la blugi, zi de zi. Tricourile sunt confortabile pentru ca au compozitia 100% bumbac.

Tricourile cu pisici pot fi purtate atat pe vreme calduroasa, cat si pe vreme mai friguroasa, cu un plover pe deasupra. Daca mergi la prieteni acasa, iti poti da ploverul jos foarte usor si astfel ai o tinuta care iti permite o libertate mai mare, oferindu-ti astfel mai mult confort.

Viziteaza-ne pentru mai multe modele de tricouri cu pisici pe: https://www.raftulcupisici.ro/categorie-produs/tricouri-dama/

In magazinul nostru mai poti gasi si bijuterii, esarfe si genti cu imprimeu de pisica. Pentru articolele pe care vrei sa le faci cadou, poti alege impachetare de tip cadou. Viziteaza cel mai indragit magazin dedicat iubitoarelor de pisici: https://www.raftulcupisici.ro/

 

Cu drag,

Anamaria, o iubitoare de pisici.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *