Cadouri cu pisici

Idei de cadouri #STAIACASA

Se apropie aniversarea unei persoane importante din viața ta? Chiar și în această perioadă de pandemie poți să îi faci o bucurie comandând online și trimițând coletul direct la ea acasă. Cu siguranță, trăim niște vremuri pline de incertitudini, de temeri cu privire la viitor, la sănătatea noastră și a familiei noastre. Trăim ceva ce nu ne-am închipuit că vom trăi în viața noastră, însă omenirea va trece și peste această încercare. Viața merge mai departe. TOTUL VA FI BINE.

 În acest spirit, am creat o colecție de tricouri amuzante, pozitive, care să aducă zâmbetul pe buze celui care le poartă. Ma jos vei găsi 3 dintre modelele noastre preferate din această colecție. Scrie-ne într-un comentariu care este preferatul tău.

1. Tricou premium STAY SAFE

Să porți mască este unul dintre cele mai importante lucruri pe care poți să îl faci acum. O pisică cu o mască este însă cu adevărat amuzantă. Acesta este unul dintre tricourile noastre preferate.

2. Tricou premium LET’S STAY HOME

Hai să stăm acasă! Acesta este îndemnul pe care îl primim de la toți oamenii responsabili din jurul nostru. Însă statul în casă nu este neaparat un lucru rău. Cu o ceașcă de cafea și o carte în mână, viața parcă nu este atât de rea.

3. Tricou premium TOTUL VA FI BINE

Spread the positivity! Totul va fi bine. Dacă și tu ești optimisit și vrei să aduci acest mesaj în lume în acest moment, poartă acest tricou sau oferă-l cadou cuiva drag.

Întreaga colecție de tricouri #STAIACASA o găsești aici: https://www.raftulcupisici.ro/eticheta-produs/staiacasa/

Să ne auzim cu bine!

#FuckCoronavirus

One thought on “Idei de cadouri #STAIACASA

  1. ADELINA spune:

    Azi am primit tricoul BLACKY. Este foarte frumos. Calitate a materialului buna si aspectul identic cu cel afisat pe site.
    Multumesc Anamaria, atat pentru tricou cat si pentru mesajul de pe biletel!!!!!!
    Iti doresc mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *