Cadouri cu pisici

Cele mai frumoase tricouri cu pisici pentru barbati

Stim ca barbatii nu sunt cei mai mari pasionati de fashion. Prefera intotdeauna simplitatea, iar garderoba lor este mereu compusa din piese basic, versatile si foarte confortabile. Cand vine vorba de tricouri, insa, acestia au colectii impresionante.

Tricourile sunt atat de iubite de barbati deoarece sunt alegerea perfecta in orice tinuta: iti ofera lejeritate, confort si un aer relaxat.

Daca si tu iubesti pisicile si crezi ca un tricou “pisicos” este cee ace iti lipseste din garderoba, te invit sa descoperi cele mai iubite tricouri cu pisici pentru barbati:

  1. Tricoul PISICA MOTOCICLISTA  – Cu o pisicuta deja echipata si gata de drum, tricoul este perfect pentru iubitorii de pisici si de plimbari pe doua roti.

Poti comanda tricoul de aici:  https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-premium-pisica-motociclista-baarbati/

2. Tricoul BLACKY – Simplu, versatil, cu un simpatico motan negru in prim plan, tricoul BLACKY este potrivit atat pentru o zi relaxata la birou, cat si pentru o iesire cu prietenii.

Poti comanda tricoul de aici: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-premium-blacky-barbati/

3. Tricoul BLACK BEAUTY – Cu o pisica fermecatoare si misterioasa, tricoul a castigat simpatia tuturor.

Poti comanda tricoul de aici: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-premium-black-beauty/

4. Tricoul TAKE IT EASY – Colorat, cu un mesaj haios si cu o pisica ce exprima perfect starea de relaxare, tricoul este potivit pentru vacante si momentele de destindere si relaxare.

Poti comanda tricoul de aici: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-premium-take-it-easy-barbati/

5. Tricoul EU FAC CE VREAU – Cu o pisicuta simpatica si haioasa, tricoul este perfect pentru spiritele libere si independente.

Poti comanda tricoul de aici: https://www.raftulcupisici.ro/produs/tricou-premium-eu-fac-ce-vreau-barbati/

Toate tricourile sunt de calitate superioară, confecționate dintr-un material placut la atingere și foarte confortabil. Tricourile au marele avantaj că își păstrează dimensiunile și aspectul după spălare. Compoziția materialului este 100% bumbac.

Daca esti interest si de alte modele de tricouri cu pisici, precum si bluze sau hanorace, te invit sa vizitezi magazinul Raftul cu Pisici, unde te asteapta cele mai simpatice si nostime pisicute. 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *