Magazinul Raftul cu Pisici este administrat de compania ROUA Soft SRL, CUII 37456015, numar de ordine in Registrul Comertului J40/5900/2017.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului  “Raftul cu pisici”.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe “Raftul cu pisici”, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii “Raftul cu pisici” in urmatoarele scopuri:

-Stabilirea contactului cu clientii;

-Prelucrarea comenzilor;

-Participarea la concursuri, promotii;

-Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

-Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea “Raftul cu pisici”  si a tertilor cu care “Raftul cu pisici”  are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe “Raftul cu pisici”, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar “Raftul cu pisici” nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email office@raftulcupisici.ro.