Zorro, un motănel absolut incredibil care are nevoie de o familie iubitoare şi responsabilă.

Extrem de expresiv şi de iubitor, Zorro adoră să îşi petreacă timpul alături de oameni, să toarcă, să maseze, să se joace şi să facă giumbuşlucuri.

Casa ideală pentru Zorro este exclusiv la apartament, cu plase sigure la ferestre, ce previn căderea în gol (Zorro este maestru al evadărilor), şi oameni iubitori.

Merge in adopţie cu carnet de sănătate, analizele anuale efectuate (Fiv / Felv / Fcov negativ), litiera, lopăţică, jucării. Este deparazitat, vaccinat si castrat.

Pentru adopţie, contact: 076676298

Sufleţel – Motănel pentru adopţie

Sufleţel este deparazitat intern şi extern, foloseşte litiera, va fi vaccinat – castrare asigurata la varsta potrivita

Aruncat in gradina unui bloc, pus intr-o cutie de o doamna ce nu il putea lua, si luat de Laura de la Cat Savers inainte de lasarea serii, Sufletel a avut norocul sa traiasca.

Sufletel era cat palma, hipoglicemic, hipotermic, murdar si cu ochii lipiti.

Ochisorii au fost foarte afectati de rinotraheita severa, si inca de cand a fost luat din strada – 15 iulie – i-au fost aplicate zilnic diverse tratamente si combinatii de picaturi. Motanelul vede in prezent, dar ca printr-un geam opac, si trebuie sa continue tratamentul.

Adora pisicile, adora sa se joace, si sa stea in brate, orice ai face.

Acum, ca este stabilizat, sanatos, si voios, este disponibil pentru ADOPTIE.

Laura ii cauta oameni buni si protectori, in Bucuresti, apartament cu balcon inchis si plase la geamuri.

De asemenea, Laura isi doreste sa ajute viitorii stapani cu vaccinarea şi castrarea lui Sufletel la vârsta potrivită şi tot ce va avea nevoie.

Pentru orice detalii referitoare la adoptie, va rugam sa sunați la 0766762983 (Laura – Cat Savers) sau sa lasati un comentariu la acest articol.

Sasha şi Ollie, doi băieţei năzdrăvani în vârstă de 5 luni, îşi anunţă intenţiile de a-şi găsi familie pentru toată viaţa pisicească!

Motăneii sunt obişnuiţi cu alte feline şi adoră să se joace cu tot ce prind în lăbuţele lor mititele.

Cei doi frăţiori au fost salvaţi în luna aprilie, împreună cu încă un fraţior şi o surioară, când mămica lor a fost abandonată în grădina blocului.

Frăţiorul şi surioara lor au plecat deja în adopţie, şi mămica lor va pleca la casa ei într-o lună.

Cei doi motănei se pot adopta separat, dar ar fi miau-nat dacă ar pleca împreună!

Dacă sunteţi pregătiţi să îi cunoasteţi, puteti cere detalii la 0766762983 sau la 0732018588.

Adopţie valabilă pentru Bucureşti, la apartament, cu plase rezistente la geam (ce previn căderea în gol), şi păstrarea legăturii cu noua familie.

“Micului Prinţ” – povestea lui nu este despre regăsirea sinelui, ci despre găsirea unui OM.

Prinţul în vârstă de câteva luni a fost găsit ascunzându-se de un albatros sub o maşină.

Este deparazitat, cu schema de vaccinare proaspăt incheiata, foloseste litiera încă din prima zi, îi plac granulele, iar după ce mănâncă pliculeţ, zburdă de fericire câteva ore.

Adoptia este valabilă pentru Bucureşti, la apartament, geamuri protejate cu plase rezistente, ce previn căderea în gol, unor oameni care înteleg grija pentru un patruped, şi aleg să îl iubească toată viaţa.

Laura de la Cat Savers asigura castrarea la vârsta potrivită.

Pentru orice detalii referitoare la adoptie, va rog sa sunați la 0766 762 983 (Laura – Cat Savers) sau sa lasati un comentariu la acest articol.

A L M A si Z O R R A, cele printre cele mai minunate, iubitoare si dragalase surioare pe care le veti cunoaste vreodata!

Au fost salvate din strada, in luna mai a anului trecut de catre Laura de la Cat Savers,  au fost crescute cu multa dragoste si cu mare grija, si inca asteapta cu nerabdare sa isi gaseasca CASUTA lor.

Pisicutele sunt deparazitate intern si extern, vaccinate, educate la litiera, sterilizate, jucause, si au nevoie de o familie extrem de iubitoare, unde sa isi desfasoare activitatile pisicesti, sa creasca frumos si sa fie protejate.

Adoptia este valabila doar pentru Bucuresti, la apartament, cu plase speciale de protectie la geam, balcon inchis, unor oameni care isi doresc sa isi petreaca toata viata inconjurati de iubire si tandreturi torrrcaite.

Pentru orice detalii referitoare la adoptie, va rog sa sunați la 0766 762 983 (Laura – Cat Savers) sau sa lasati un comentariu la acest articol.

GOGOȘEL, un motanel extrem de iubitor, jucaus si ascultator isi cauta familie

Motanelul are varsta de aproximativ 2 ani. Este deparazitat, vaccinat, castrat. Are carnet de sanatate, set de jucarii, paturici, cort, litiera, lopatica. Mai are nevoie doar de oameni buni şi responsabili 💏

A fost salvat din strada in luna martie de catre Laura de la Cat Savers, este deparazitat, vaccinat și a fost castrat. Este in foster, dar fosterul nu este acasa. Spera la o casa unde sa poata sa vorbeasca, sa toarca, sa se suie în brate, sa se joace – este o minune de motanel.

Adoptia este valabila pentru Bucuresti, apartament, plase speciale la ferestre.

Pentru orice detalii referitoare la adoptie, va rog sa sunați la 0766762983 (Laura – Cat Savers) sau sa lasati un comentariu la acest articol.

Multumim Laurei de la Cat Savers pentru grija ce i-o poarta atat lui Gogoșel, cat si altor pisicute ce cu ajutorul ei, au primit o adoua sansa la viata.